Forum TŻ
Witamy!
Jak większość for, wymagamy rejestracji przed możliwością umieszczania tematów i postów na naszych stronach. Ale bez obaw - jest to prosty proces wymagający minimalnych umiejętności. Nie zwlekaj więc, Zarejestruj lub Zaloguj się już teraz! Dzięki temu zyskasz możliwość:

* Zakładania nowych tematów i odpowiadania w wątkach pozostałych użytkowników
* Subskrybowania tematów i for w celu otrzymywania automatycznych powiadomień o zmianach
* Założenia własnego profilu
* Otrzymania pomocy oraz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania

Właściciel serwisu aktywuje nowe osoby do 48h po potwierdzeniu tożsamości i po prawidłowym wypełnieniu pól: imię i nazwisko oraz nr grupy. Po tym czasie a zdarza się, że i wcześniej proces rejestracji dobiega końca i można się zalogować.

W każdej chwili można założyć temat w dziale "skrzynka kontaktowa" by jak najszybciej rozwiać swoje wątpliwości co do szukanych informacji.

Administrator

Forum TŻ


 
IndeksFAQRejestracjaZaloguj

Share | 
 

 Skrypt Zalewski

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość

SeboDS

n00b

Liczba postów : 1
Wiek : 25

PisanieTemat: Skrypt Zalewski   Sob Mar 01, 2014 7:23 am

Czy ma ktoś może książkę Podstawy technologii gastronomicznej Stanisława Zalewskiego wydawnictwa WNT w formie pdf?
Powrót do góry Go down
avatar
Łukaszek

.

Liczba postów : 738
Wiek : 27

PisanieTemat: Re: Skrypt Zalewski   Sro Mar 05, 2014 11:21 pm

niestety nigdzie jej nie znalazłem uuuoooeeee

_______________________________________________________________________________________________

Ściągasz moje pliki? Otworzysz tym programem:
WinRAR
Powrót do góry Go down
http://wnoz.forumo.biz
 

Skrypt Zalewski

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Permissions in this forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Forum TŻ :: Forum :: Strefa zrzutu :: Podstawy technologii gastronomicznej-