Forum TŻ
Witamy!
Jak większość for, wymagamy rejestracji przed możliwością umieszczania tematów i postów na naszych stronach. Ale bez obaw - jest to prosty proces wymagający minimalnych umiejętności. Nie zwlekaj więc, Zarejestruj lub Zaloguj się już teraz! Dzięki temu zyskasz możliwość:

* Zakładania nowych tematów i odpowiadania w wątkach pozostałych użytkowników
* Subskrybowania tematów i for w celu otrzymywania automatycznych powiadomień o zmianach
* Założenia własnego profilu
* Otrzymania pomocy oraz odpowiedzi na nurtujące Cię pytania

Właściciel serwisu aktywuje nowe osoby do 48h po potwierdzeniu tożsamości i po prawidłowym wypełnieniu pól: imię i nazwisko oraz nr grupy. Po tym czasie a zdarza się, że i wcześniej proces rejestracji dobiega końca i można się zalogować.

W każdej chwili można założyć temat w dziale "skrzynka kontaktowa" by jak najszybciej rozwiać swoje wątpliwości co do szukanych informacji.

Administrator

Forum TŻ


 
IndeksFAQRejestracjaZaloguj

Share | 
 

 Egzamin - pytania

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość

lukg88

20%

Liczba postów : 52
Wiek : 29

PisanieTemat: Egzamin - pytania   Wto Sty 11, 2011 6:43 pm

Drodzy Przyjaciele niedoli – jak wiecie duża część z nas a dokładniej dwie osoby dotarły w dniu wczorajszym do lokalu przy ulicy Nowoursynowskiej w celach poznawczych. Ich heroiczny czyn nie poszedł na marne.
Egzamin wyglądał następująco.
Pilnowały 2 osoby, nic nie można było mieć na ławkach, 2 pytania z tłuszczu – 2 z koncentratów - 30 MINUT CZASU!
Dzienni dostali:
1) Opisać proces ekstruzji przy produkcji płatków śniadaniowych
2) Porównać herbatę zieloną z czarną
Ich pytań z tłuszczy nie pamiętam.
My natomiast dostaliśmy:
1) Wartości żywieniowe margaryny
2) Wady i zalety ekstrakcji
2') (Mojej koleżance poprzednie pytanie się nie spodobało więc dostała) Wady i zalety rafinacji.
3) OPISAĆ PROCES FERMENTACJI HERBATY
4) Opisać proces ekstruzji.


Powrót do góry Go down
avatar
valczak89

100%

Liczba postów : 489
Wiek : 27

PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Wto Sty 11, 2011 6:48 pm

dzięki Wink

a jak Wam poszło?
Powrót do góry Go down

lukg88

20%

Liczba postów : 52
Wiek : 29

PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Wto Sty 11, 2011 6:51 pm

zgadnij....z tłuszczów coś wymyśliłem ale z koncentratów gorzej niż źle.
Powrót do góry Go down
avatar
mrchw

80%

Liczba postów : 241
Wiek : 27

PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Sro Sty 26, 2011 8:28 pm

czy my tez bedziemy miec 2pyt otwarte z tluszczow i 2 z koncentratow?
Powrót do góry Go down
avatar
agacina88

70%

Liczba postów : 213
Wiek : 28

PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Sro Sty 26, 2011 8:49 pm

chyba tak, mówiła że będą 2 lub 3 pytania z tłuszczy i 2 lub 3 z koncentratów
oceniane oddzielnie
jak zaliczysz oba na pozytywną to chyba liczą średnią
a jak zaliczysz jedno a drugie nie to jeszcze raz piszesz to co nie zaliczyłaś lol!
Powrót do góry Go down
avatar
Radeq

20%

Liczba postów : 64
Wiek : 28

PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Czw Sty 27, 2011 6:19 pm

WTF?!?!?! Shocked
Powrót do góry Go down
avatar
mrchw

80%

Liczba postów : 241
Wiek : 27

PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Czw Sty 27, 2011 8:33 pm

Radzio czemu masz wpisaną 10grupę przeciez juz nie ma 10grupy:(
Powrót do góry Go down
avatar
Radeq

20%

Liczba postów : 64
Wiek : 28

PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   Pon Lut 07, 2011 8:57 pm

Bo ja zostawiam po sobie tylko dobre wspomnienia i takie sobie cenie:P
Powrót do góry Go down

Sponsored content



PisanieTemat: Re: Egzamin - pytania   

Powrót do góry Go down
 

Egzamin - pytania

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Permissions in this forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Forum TŻ :: Forum :: Strefa zrzutu :: Technologia tłuszczów i koncentratów spoż.-